top of page

Zakaj ProArgi-9+

Prvovrsten ProArgi-9+

Prehranska dopolnila lahko imajo ključno vlogo pri ohranjanju našega zdravja in vitalnosti. Ko damo našemu telesu pravo prehrano in dopolnila, mu s tem pomagamo delovati kar najbolj optimalno. Nekatera dopolnila, kot je recimo ProArgi-9+, pomaga okrepiti imunski sistem, poleg tega pa podpre delovanje živčnega in krvožilnega sistema.

ProArgi-9+ 

ProArgi-9+ je izjemen izdelek, ki izboljša sposobnost delovanja našega telesa. Vsebuje veliko l-arginina, l-citrulina in vitamina C. Ena izmed njegovih posebnosti je ravno vsebnost l-arginina farmacevtske kakovosti in proste oblike, ki skupaj s skrbno izbranimi vitamini in l-citrulinom telesu pomaga hitro povišati proizvodnjo dušikovega oksida.


Dušikov oksid

Dušikov oksid je molekularna spojina, ki lahko zmehča krvne žile, s čimer pomaga uravnavati krvni tlak in izboljša cirkulacijo do vitalnih organov. Ta izjemna molekula pomaga krvnemu pretoku, stene žil pa ohranja gladke in prožne. S tem telesu pomaga učinkoviteje prenašati hranila po telesu in jih spremeniti v energijo.


Dušikov oksid prav tako spodbuja funkcijo prebavnega trakta. Ker vpliva na krvni obtok, pomaga tudi pri motiliteti tankega in debelega črevesa. Izboljšana cirkulacija torej podpre tudi prebavo in absorpcijo ključnih hranil v telesu.


Ohranjanje zdravega nivoja dušikovega oksida je pomembno še za vazodilacijo, torej širitev žil, in posledično za krvni tlak ter dobro delovanje mišic, srca in centralnega živčnega sistema. S staranjem naše telo postopna izgublja sposobnost tvorjenja zadostnih količin dušikovega oksida. Študije so tudi pokazale, da lahko staranje in napačne prehranjevalne navade negativno vplivajo na metabolne sisteme, odgovorne za produkcijo dušikovega oksida, ki zato delujejo vedno manj učinkovito.

Z dodajanjem visoko kakovostnega, znanstveno podprtega dopolnila z l-argininom in vitamini boste svojemu telesu omogočili, da poveča tvorbo dušikovega oksida, kar bo pozitivno vplivalo na zdravje krvožilnega sistema in izboljšalo kardivaskularno funkcijo. Takšno dopolnilo lahko prav tako podpre normalno delovanje žil in imunskega sistema ter pomaga zaščititi celice pred oksidativnim stresom. Synergyjev ProArgi-9+ je izjemen in nenadkriljiv izdelek, ki vam lahko pomaga udejanjiti vse vaše potenciale in doseči elitno zdravje.Commentaires


Priljubljene objave
Zadnje objave
Arhiv
Išči po oznakah
Sledi nam
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page