top of page

KDO SVA, od kje sva prišla in kam greva​

 

Sva Boštjan in Irena. Popolnoma običajen par z univerzitetno izobrazbo. Precej klišejsko: pravnica in ekonomist.

Več kot desetletje sva bila ujeta v primež vsakdanje rutine: dom - služba, služba - dom. Leta so minevala in zgodilo se je, da sva bila vse več v službi in vse manj doma, vse bolj zaposlena in vse manj srečna, vse bolj uspešna in vse manj zdrava. 

 

Razmišljanje, čustvovanje in vrednotenje so lastnosti, ki so, med vsemi živalmi dane samo človeku...

Začela sva razmišljati kaj je vzrok najinega nezadovoljstva in kako bi lahko življenje spremenila nama in najini družini v prid. Ugotovila sva, da ne živiva v skladu z najinimi resničnimi vrednotami, s tem kdo v resnici sva in v kaj verjameva.

 

Pot je pomembnejša od cilja, saj je to tisto, kar človeka bogati in gradi ...

 

Začela sva iskati način kako bi lahko živela bolj po najino in si vzela, kar želiva: več prostega časa, manj skrbi, več časa za družino in osebno rast, več narave, mirnejši vsakdan, več zdravja in seveda pravo delo, ki bo podpiralo in omogočalo najin življenjski slog.

 

Iskanje naju je peljalo iz Slovenije v Italijo, pa v Anglijo in iz Anglije v Avstrijo. Pot iskanja je bila vijugasta in ovinkasta, včasih bolj neprehodna kot gladka in pogosto sva morala udobje najinega avtomobila zamenjati za kakšen vlak ali avtobus.

Kdor išče ta najde...

In nato sva ga našla... Delo, ki naju veseli in se sklada z najinimi prepričanji, hkrati pa nama omogoča dober zaslužek v sedanjosti in odličen zaslužek v prihodnosti ter varno starost. 

Zarečenega kruha se največ poje...

 

Našla sva družbo Synergy WorldWIde, podjetje, ki posluje v poslovnem modelu direktne prodaje. Nisva poznala ne družbe, niti nisva imela nobene izkušnje s takim načinom poslovanja. Še hujše, do takega načina poslovanja sva bila zelo skeptična in polna predsodkov. Hvala bogu sva bila dovolj pametna, da sva poslušala svojo intuicijo in ostala odprta za nove informacije.

 

Nov posel, novi prijatelji...

Danes imava svoj mednaroden uspešen in rastoč posel. Imava svoj preverjen sistem dela, imava svoj tim partnerjev, imava mentorje in mastermind partnerje, ki nama pomagajo. Imava zaupanja vrednega poslovnega partnerja, ki nama omogoča preživetje in življenjski slog, ki sva si ga želela. In imava prijatelje.

 

Nimava zaposlenih, nimava zaloge, nimava IT preglavic pri poslovanju, nimava pisarne, kamor bi hodila vsak dan od 8.00 do 17.00, nimava ubijalskih kreditov, s katerimi bi si omogočila začetek posla, nimava nobenih dobaviteljev, od katerih bi najemala različne, za običajno podjetje nujne storitve (knjigovodstvo, IT, odvetniške storitve,…). 

Danes, po sedmih letih partnerstva s podjetjem Synergy WorldWide sva bolj kot kdajkoli hvaležna, da sva bila odprta za nove informacije, poslušala svoje srce in znala iz ne prav prijazne situacije potegniti najboljše za naju in najino družino.

 

Najin tim vsak mesec zraste. Lahko rastete z nami tudi vi. Kako? Preverite TUKAJ.

bottom of page