top of page

SYNERGY BODY PRIME

Učinkovita priprava vašega telesa za katerikoli program zagotavljanja zdravja. Pripravite se na nov dan z magnezijem.

Ljudje na tretje mesto med zdravstvenimi težavami, ki jih najbolj pestijo, uvrščajo težave s prebavo. Ker nove študije razkrivajo, kako pomembno je ves čas skrbeti za dobro prebavo, vse več ljudi išče nekaj, kar bi telesu pomagalo uravnavati hranila in s tem poskrbeti za dobro prebavo.

 

Trojček naravnih sestavin – magnezij, suhe slive v prahu in jabolčni pektin – ki jih vsebuje Synergy Body Prime, pripravi telo na katerikoli zdravstveni režim, od športne prehrane do uravnavanja telesne teže. Skupaj lahko ustrezno pripravijo telo, da bo optimalnega zdravja.

Edinstvena kombinacija magnezija, suhih sliv in jabolčnega pektina, učinkovit odgovor na težave s prebavo. 

Prehransko dopolnilo Synergy Body Prime vsebuje visok odmerek magnezija, kar pripomore k normalnemu energijskemu metabolizmu, zdravemu ravnotežju elektrolitov, k normalnemu delovanju in krčenju mišic, vključno s srčno mišico in k normalnemu krčenju mišic, vključno z normalnim bitjem srca. Magnezij prav tako prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Poleg magnezija vsebuje prehransko dopolnilo Body prime še suhe slive v prahu in jabolčni pektin, ki se skupaj z magnezijem priporočajo za spodbujanje črevesne peristaltike.

Magnezij ključen za normalno delovanje mišic, tudi najpomembnejše mišice - srca.

 

Synergy Body Prime je blaga a učinkovita formula iz magnezija in sadnih virov, ki v telesu deluje postopoma.

Učinkovita priprava na vaš dan - prebava - magnezij - Synergy Body Prime
Magnezijev oksid - makromineral - Body Prime - Synergy

MAGNEZIJ je makromineral, ki ga za razliko od mineralov v sledovih telo potrebuje v velikih količinah, saj je koristen za vse organe v telesu. Je 11. najbolj pogost element v človekovem telesu, magnezijeve ione pa nujno potrebujejo prav vse človeške celice.

 

Vloga magnezija v človeškem telesuje je izjemna. Neustrezna prehrana, osiromašena zemlja, stresne zahteve vsakdanjika in različne bolezni privedejo do pomankanja magnezija.

 

Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) ocenjuje, da naj bi kar tri četrtine svetovnga prebivalstva zaužilo premalo magnezija.

Jabolčni pektin - sestavina v Synergy Body Prime - magnezij

PEKTIN je topna vlaknina, ki jo najdemo v celicah rastlin. Nezrelo sadje vsebuje protopektin, ki se, ko sadež dozori, spremeni v pektin. Jabolka sodijo med sadeže, ki vsebujejo največ pektina. JABOLČNI PEKTIN najdemo v lupini in mesu svežih jabolk. 

JABOLČNI PEKTIN pomaga topiti maščobo, zmanjšuje absorpcijo holesterola iz hrane in pospešuje delovanje debelega črevesja.

Suhe slive v prahu - magnezij - Synergy Body Prime

SUHE SLIVE V PRAHU pridobimo iz izsušenega mesa sliv, ki vsebuje zelo veliko netopnih vlaknin. Liofilizirane (izsušene z zmrzovanjem) slive imajo popolnoma enako hranilno vrednost kot nadvse hranljive sveže slive. Evropske slive, ki izvirajo iz zahodne Azije in Evrope, sušimo že več tisoč let, saj lahko tako konzerviramo in celo leto uživamo te sadeže, ki naravnost pokajo od hranil. SUHE SLIVE so izjemno primerne tudi pri urejanju prebave. Pomagajo, če nimate apetita ali če ste zaprti, saj mehčajo blato in pomagajo pri iztrebljanju.

ŽELITE VEČ INFORMACIJ O SYNERGY BODY PRIMU?

POTREBUJETE POMOČ PRI NAROČILU?
PIŠITE NAM!

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.

bottom of page