top of page

Vitalway s.p., Pod Vrbami 16, info@vitalway.si, 041 777-941

ŽELITE VEČ INFORMACIJ? PIŠITE NAM!

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.

POLITIKA ZASEBNOSTI
 

Namen naše Politike zasebnosti je seznanitev uporabnikov (v nadaljevanju tudi: posameznik) spletnega mesta vitalway.si (v nadaljevanju: spletno mesto), ki posredujejo določene podatke, ki lahko omogočajo posredno ali neposredno določitev posameznika (osebne podatke), zato vam želimo pojasniti, kako bomo te podatke obdelovali, hranili, varovali in tudi kakšne so pravice v zvezi z osebnimi podatki.

Vse osebne podatke obdelujemo, hranimo in varujemo v skladu z veljavno zakonodajo, ki opredeljuje varovanje osebnih podatkov, zlasti v skladu z vsakokrat veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov, zakonom, ki ureja elektronske komunikacije ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.


Podrobno preberite našo Politiko zasebnosti, da boste razumeli, kako varujemo vašo zasebnost.


S posredovanjem vaših osebnih podatkov in obiskom spletnega mesta izjavljate, da ste prebrali našo Politiko zasebnosti in se zavedate načinov obdelave ter pravnih podlag obdelave osebnih podatkov. Če ne soglašate z načini obdelave vas prosimo, da nam ne posredujete vaših osebnih podatkov in ne uporabljate našega spletnega mesta.

bottom of page