top of page

MISTIFY

Poskrbite za krepitev in zaščito svojega imunskega
sistema z okusnim napitkom sadne mešanice iz jagodičevja.

Mistify je koncentriran sok iz različnih vrst jagodičevja, ki med drugim vsebuje tudi vitamin B6 in izvleček zelenega čaja. Ta dragocen in okusen sadni koktajl je pripravljen iz sadežev kot so borovnice, maline, brusnice, grozdje, goji jagode, granatno jabolko in acai jagode, ki spadajo med najbolj popolne sadeže v naravi.

Mistify je idealna rešitev za vse tiste, ki uživajo premalo kvalitetnega sadja.

Če vključite dnevno dozo prehranskega dopolnila Mystify v svojo prehrano, zaradi vsebnosti vitamina B6 pripomorete k normalni funkciji imunskega sistema, zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter normalnemu delovanju živčnega sistema in normalni sintezi rdečih krvnih celic.

Za imunski sistem poskrbi sok iz jagodičevja in jagode Acai - Synergy Mistify
Screenshot 2019-02-17 at 19.36.21.png
Jagode Acai sestavina Synergy Mistify

JAGODE ACAI so sijoči črni plodovi, ki dvakrat letno dozorijo na visokih palmah in nosijo pravo bogastvo okusov in hranil. Acai palme najbolj uspevajo v osrčju Amazonke in navadno rastejo na vejicah in v latih, v katerih je lahko tudi do 900 jagod. Južnoameričani si z njimi bogatijo jedilnike že stoletja, mi pa smo jih odkrili šele po letu 2000.

Brusnice sestavina soka iz jagodičevja Synergy Mistify

Nekateri pravijo, da so BRUSNICE čudež narave, drugi, da so zdravilo narave, Švedi jim pravijo celo rdeče gozdno zlato in ti rdeči biseri so izvir mladosti. Vsebujejo veliko vitaminov, bogate pa so tudi z minerali. Cvetovi brusnice so bele barve in so praktično brez vonja, kar je povsem v nasprotju s plodovi. Brusnice imajo namreč omamen vonj. Okus pa je rahlo kiselkasto-grenak, morda celo malenkost trpek.

Maline sestavine soka iz jagodičevja Synergy Mistify

MALINE vsebujejo vlaknine, vitamine, antioksidante ter minerale. Maline poznamo kot sadež, ki raste na vrtovih in obrobjih gozdov na grmičevju in je izredno okusno. Plodovi dozorijo pozno poleti.

Mistify-acai-antioksidanti.png

ŽELITE VEČ INFORMACIJ O PREHRANSKEM DOPOLNILU MISTIFY?

POTREBUJETE POMOČ PRI NAROČILU?
PIŠITE NAM!

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.

bottom of page