top of page

MIKROBIOM 

Veste kaj je mikrobiom? Ste že slišali, da je v človeškem telesu samo 10% celic človeškega izvora? Preostanek pa predstavlja mikrobiom, ki je skupek mikroorganizmov oz. mikrobov kot so bakterije, glive in virusi.  Mikrobiom je tudi na vaši koži. S pravo kozmetiko ga lahko uravnavamo in vplivamo, da vaša koža zasije v svojem pravem sijaju.

synergy-lamara.jpg

SYNERGY L'AMARA:
ODKRIJTE SVOJ PRAVI SIJAJ

Kozmetična linija Synergy l'amara je ključ do vašega pravega sijaja - zdrava koža, ki kar žari.

synergy-lamara.jpg

Zdrava koža brez posebnega truda sije od znotraj, z leti pa vzdrževanje mladostne polti postane izziv. Čas ter nenehna izpostavljenost strupom, UV sevanju in ostalim dejavnikom iz okolja lahko oslabijo naravno delovanje vaše kože in s tem zasenčijo vašo lepoto.

S tehnologijo notranjega pomlajevanja, izdelki nove kozmetične linije l'amara kožo OČISTIJO, OKREPIJO in ZAŠČITIJO, pri čemer vsak korak spodbuja in podpira naravne procese v koži. Zajema celovit pristop do vzdrževanja in zagotavljanja zdrave kože, polne življenja, od vrhnje do najgloblje plasti. 

Tehnologija notranjega pomlajevanja linije l'amara se bori proti vidnim znakom staranja v samem izvoru in s tem koži omogoča mladosten, svež videz. Edinstvena kombinacija naravnih izvlečkov rastlin, encimov in drugih skrbno izbranih učinkovin v liniji l'amara kožo zaščiti ter jo reprogramira, da se začne vesti in izgledati mlajše.


 

KAKO DELUJE?

Režim nege kože z l'amaro je sestavljen iz treh korakov, ki na celosten način zadovoljujejo potrebe vseh treh plasti kože. Ker delujejo usmerjeno, izdelki spodbujajo zdravo delovanje kože, ki začne zato prav mladostno in zdravo sijati, s čimer razkrije vašo pravo lepoto.

 

1.. KORAK: OČISTI    
 

Prvi korak poskrbi za učinkovito delovanje vrhnjice. To je zunanja plast kože, ki je prva obrambna linija pred škodljivimi dejavniki in vsiljivci iz okolja, ki slabo vplivajo na vidne znake staranja. Ta korak odstrani nezaželene nečistoče.

2. KORAK: OKREPI   
 

Drugi korak krepi srednji sloj kože, usnjico. Staranje in dejavniki iz okolja ji lahko škodujejo, s čimer oslabijo njeno sposobnost vzdrževanja čvrstosti kože. Ta korak krepi vezivna tkiva v koži in pospešuje delovanje usnjice.
 

3. KORAK: ZAŠČITI 

Tretji korak izboljša delovanje najgloblje plasti kože. Podkožje je temeljna plast kože in je sestavljena iz maščobnih celic, ki kožo zgladijo ter ji dajo svež, svetleč in poln videz.

Škodljive snovi iz okolja kožo dražijo in oslabijo delovanje podkožja, s čimer kožo oropajo svežine in sijaja. Ta korak kožo popravi od znotraj in hkrati preprečuje nadaljnje poškodbe.

synergy-lamara.jpg
Synergy lamara radiance oil
Screenshot 2019-02-17 at 21.30.50.png
synergy-lamara.jpg

ŽELITE VEČ INFORMACIJ O MIKROBIOM SYNERGY L'AMARA KOZMETIKI?

POTREBUJETE POMOČ PRI NAROČILU?

PIŠITE NAM!

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.

bottom of page