PHYTOLIFE

Poskrbite za svojo vitalnost s tekočim klorofilom z
okusom poprove mete.

 

Klorofil je zelena snov, ki jo rastline proizvajajo med fotosintezo. Svojo energijo pridobiva od sonca in je potreben pri življensko pomembnih funkcijah rastlin.


Prehransko dopolnilo PhytoLife je kombinacija klorofilina (topna in lahko prebavljiva oblika klorofila), pridobljenega iz lucerne (alfalfa kalčki), ječmenove trave in olja poprove mete.

 

PhytoLife je idealna rešitev za tiste, ki uživajo premalo kvalitetne zelenjave, poleg tega pa poskrbi za zmanjšanje škodljivih vplivov toksinov v telesu in za učinkovito razstrupljanje.

Leta 1915 je prejemnik Nobelove nagrade Richard Willstätter dokazal, da je kemična zgradba klorofila sorodna kemični zgradbi hemoglobina v krvi.

Poskrbite za svojo vitalnost s tekočim klorofilom z okusom poprove mete - Synergy PhytoLife

LUCERNA (alfalfa kalčki) je ena najpopolnejših tradicionalnih rastlin , ki vsebuje vitamine, minerale, aminokisline ter encime in ima visoko vsebnost beljakovin.

 

Klorofilin je topljiva oblika klorofila, zelenega pigmenta rastlin.

JEČMENOVA TRAVA je dober vir topnih prehranskih vlaknin in zelo bogata z minerali. Vsebuje tudi vitamine ter nenasičene maščobne kisline.

POPROVA META je aromatično zelišče, ki ga že več stoletij v ljudskem izročilu uporabljajo za vzdrževanje zdravja v prebavilih, intestinalnega trakta in želodca Pripomore tudi k naravni odpornosti organizma in podpira imunski sistem. Pripomore k relaksaciji in zdravemu spancu. Ima pomirjajoč učinek na usta, grlo in glasilke.

ŽELITE VEČ INFORMACIJ O PHYTOLIFU?

POTREBUJETE POMOČ PRI NAROČILU?
PIŠITE NAM!