top of page

PROARGI-9+

Cirkulacija in zmogljivost s pomočjo napitka Synergy ProArgi-9+ z okusom citrusov in grozdja.

Synergy ProArgi-9+ je napitek odličnega okusa, ki vsebuje aminokislino L-arginin in izboljša splošno telesno zmogljivost ter počutje. Vsebuje prvovrstne sestavine in sodi med naravna in učinkovita prehranska dopolnila.

Srce je najpomembnejši organ v človeškem telesu. Zato je izjemno pomembno, da ohranjamo svoje srce in krvožilni sistem zdrav, saj si na ta način zagotavljamo dolgoročno zdravje.

Najkakovostnejše prehransko dopolnilo z argininom na svetu - Synergy ProArgi-9+
Synergy ProArgi-9+ vsebuje aminokislini L-arginin in L-citrulin

ProArgi-9+ vsebuje aminokislini L-arginin ter L-citrulin, ki v telesu delujeta kar 24 ur, vitamine C, D3, K2, B6 in B12. Vitamini B6, B12 in C prispevajo k normalnemu delovanju živčnega in imunskega sistema, sproščanju energije pri presnovi, normalnemu psihološkemu delovanju, sintezi rdečih krvničk, imajo vlogo pri delitvi celic in pripomorejo k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Vitamin D3 prispeva k primerni količini kalcija v krvi, kakor tudi k njegovi absorpciji v prebavilih, izboljšuje absorpcijo fosforja in vzdržuje normalno delovanje mišic. Vitamin K2 skrbi, da se kalcij nalaga v kosteh in ne v žilah ter pripomore k normalnemu strjevanju krvi.

Granatno jabolko in reservatrol v napitku z L-argininom Synergy ProArgi-9+

RESVERATROL je izredno pomemben za zdravje kardiovaskularnega sistema, GRANATNO JABOLKO pa je prav poseben sadež, ki v sebi skriva izredno veliko semen, bogatih z antioksidanti, vitamini in minerali. Vsebujejo tudi veliko sadnih kislin in polifenolov.

51922871_10216112382636693_8982399155796

ProArgi-9+ je zasluženo našel mesto tudi v 73. izdaji priznanega referenčnega seznama za zdravnike PDR 2019, kjer najdete podatke in informacije o dovoljenih zdravilih ter prehranskih dopolnilih.

ProArgi-9+ je po mnenju avtorjev referenčnega seznama “najkakovostnejše prehransko dopolnilo z L-argininom na svetu, ki je bilo zasnovano z vodilnimi znanstveniki ter strokovnjaki za srce in ožilje, ki so uporabili klinične raziskave, kako ustrezno uporabiti aminokislino L-arginin za ohranjanje zdravja.”

ŽELITE VEČ INFORMACIJ O NAPITKU PROARGI-9+?
POTREBUJETE POMOČ PRI NAROČILU?
PIŠITE NAM!

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.

bottom of page