top of page

Synergy Omega-3

Synergy predstavlja nov izdelek na slovenskem trgu - visoko potentno ribje olje najvišje kakovosti.
Omega-3 maščobne kisline pomagajo človeškemu telesu na različne načine, podpirajo zdravje srca in možganov. Vendar pa je edini način, da prejmete koristi od teh esencialnih maščob, da jih dobite iz živil ali prehranskih dopolnil. Vaše telo ne bo proizvajalo Omega-3 samo, kar pomeni, da potrebujete dnevni vnos izbranih jedi ali pa izbiro zanesljivega in priročnega prehranskega dopolnila.


Synergyjeva kapsula Omega-3 vsebuje 1.000 mg olja, pridobljenega iz mastnih rib, ki živijo v mrzlih morjih. Splošno znano je, da so skuše, sardoni in sardine bogate z EPA in DHA nenasičenimi maščobami in ne vsebujejo onesnaževalcev. Uporaba Synergy Omega-3 je prijetna, saj kapsule nimajo neprijetnega okusa po ribah, ker vsebujejo naravno olje limone za najboljši okus.


Synergy še dodatno poskrbi za čistost in zagotavlja najvišjo varnost uporabe. In pri Omega-3 kapsulah smo storili še en velik korak naprej. Vsaka serija, ki jih proizvajamo, je podvržena strogim laboratorijskim testiranjem, ki zagotavljajo, da kaspule ne vsebujejo živega srebra ali drugih škodljivih toksinov. Lahko ste popolnoma mirni, če veste, da uporabljate ribje olje, ki je dokazano čisto, učinkovito in ga proizvaja Synergy WorldWide.


Koristi

· Preverjena čistost v priročnih kapsulah

· Vsebuje naravno limonino olje prijetnega okusa, ki prepreči okus po ribah

· Krepi in podpira delovanje možganov

· Pripomore pri ohranjanju zdravega srca in ožilja

· Ohranja normalen vid in podpira zdravje oči

Comments


Priljubljene objave
Zadnje objave
Arhiv
Išči po oznakah
Sledi nam
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page