Synergy SLMsmart Chocolate shake

SLMsmart

Privoščite si zdrav nadomestek obroka z okusom vanilije in čokolade

SLMsmart je uravnotežena mešanica za pripravo zdravega napitka iz visokokavostnih beljakovin, ogljikovih hidratov, zdravih maščob, mineralov in vitaminov.

 

Nobena od sestavin ne izvira iz gensko spremenjenih organizmov.

Vsebuje najkvalitetnejše beljakovine iz treh virov: sirotka, kazein in soja, ki se presnavljajo postopoma, kar zagotavlja občutek sitosti do 4 ure.

 

Napitek SLMsmart je primeren za vsakogar, tudi za športnike, saj podpira rast puste mišične mase, ter kot pomoč zelo zaposlenim, ki v hitrem življenjskem tempu nimajo časa za redno in uravnoteženo prehrano.

SLMsmart vas oskrbi s pravo mero energije ter pomagati uravnavati raven sladkorja v krvi.

PRODUKTNI LIST

Synergy SLMsmart je zdrav nadomestek obroka

Ker je vsak nov dan poln stvari, ki jih želite doseči, izkusiti in doživeti, bi moralo biti to, da poskrbite zase, prva stvar na seznamu stvari, ki jih morate tisti dan narediti.

SLMsmart nadomestek obroka vam bo omogočal, da se boste lahko soočili z dnevom in imeli dovolj energije, ki jo od vas zahteva, ne da bi za to žrtvovali svoje zdravje.

Synergy SLM smart je zdrav nadomestek obroka

Če boste za zajtrk pili hranilni SLMsmart, boste lahko prihranili čas. 23 osnovnih vitaminov in mineralov, vas bo oskrbelo z energijo, ki jo potrebujete, da boste bolj učinkoviti.
 

23 osnovnih vitaminov in hranil ter 26 gramov sirotke, soje in proteina kazein, ki jih nadomestek obroka vsebuje, tvori popoln zajtrk, ki vam bo pomagal doseči idealno telesno težo.

Prava energijska mešanica. Zdravi ogljikovi hidrati in zdrave maščobe, ki jih najdete v SLMsmart nadomestku obroka so bili strateško izoblikovani, da bi vašemu metabolizmu nudili moč in vam dali energijo, ki jo zahtevajo življenjski izzivi.

ŽELITE VEČ INFORMACIJ O NADOMESTKU OBROKA SLMsmart?

POTREBUJETE POMOČ PRI NAROČILU?

PIŠITE NAM!

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.