top of page

Izkoristite naravne moči dveh novih Synergy izdelkov - Fat Grabber in Carb Blocker

Nihče ne zanika dejstva, da se zdrav način življenja začne z uravnoteženo prehrano in redno telesno aktivnostjo. A vseeno se vsi kdaj znajdemo pred preizkušnjo, ko bi radi še dodatno pripomogli k uravnavanju svoje telesne teže. V tem smislu je Synergy izdelal dva revolucionarna izdelka, ki vam bosta pomagala pri doseganju vaših ciljev: Synergy Carb Blocker in Synergy Fat Grabber.

Synergy Fat Grabber in Carb Blocker
Synergy Fat Grabber in Carb Blocker

Synergy Carb Blocker- omejitev ogljikovih hidratov na naraven način


Vsak obrok je priložnost za vzpostavitev ravnovesja in vzdrževanje zdravega načina življenja. Vendar pa je to včasih težko doseči, še posebej, če vsebuje preveč ogljikovih hidratov. Tu vstopi Synergy Carb Blocker.

Priporočena uporaba: 1-2 kapsuli pred obrokom

Synergy Carb Blocker je inovativni izdelek, ki pomaga uravnavati vnos ogljikovih hidratov v našem telesu. Znanstveno zasnovana formula zavira prebavo kompleksnih ogljikovih hidratov, kar pomaga zmanjšati kalorični vnos in prispeva k bolj zdravi in uravnoteženi prehrani. Carb Blocker vam omogoča, da se počutite bolj energične, hkrati pa vam pomaga pri doseganju vaših ciljev hujšanja. Vsaka kapsula vsebuje 300mg belega ledvičastega fižola, ki pomaga zavirati delovanje encimov, ki so v telesu odgovorni za prebavo ogljikovih hidratov. Vaše telo zaužite ogljikove hidrate v hrani ob pomoči encimov razgradi in jih kasneje absorbira v obliki sladkorjev. Beli ledvičasti fižol zavira delovanje teh encimov.


Synergy Fat Grabber - naravna rešitev za uravnavanje maščob


Vsi si želimo uživati v različnih jedeh brez skrbi o vsebnosti maščob. Na žalost je v mnogih hrani preveč nezdravih maščob. Synergy Fat Grabber je zasnovan tako, da se veže na maščobe, ki jih zaužijemo, in preprečuje njihovo absorpcijo v prebavnem sistemu. S tem pomaga zmanjšati vnos maščob v telo, kar vodi do izboljšane telesne sestave in splošnega zdravja. Vsebuje mešanico naravnih vlaknin, guar gumi v prahu in indijski trpotec. Guar gumi je ključna sestavina izdelka, ki podpira ohranjanje ustrezne ravni holesterola v krvi.


Priporočena uporaba: 3-4 kapsule med obrokom z vodo

Oba izdelka, Carb Blocker in Fat Grabber, sta narejena iz 100% naravnih sestavin, ki so skrbno izbrane in zasnovane tako, da podpirajo vaše zdravje in dobro počutje. Nista dietna pripomočka, ki bi obljubljala čudeže, ampak za naravne rešitve, ki podpirajo uravnotežen življenjski slog in vam pomagajo doseči vaše cilje na zdrav in trajnosten način. Združite jih z uravnoteženo prehrano in redno telesno aktivnostjo ter doživite njihove prednosti. Naj bo to nov korak v vašem zdravem načinu življenja, bodisi da želite izgubiti težo, izboljšati svojo telesno sestavo ali preprosto živeti bolj zdravo življenje.
Comentários


Priljubljene objave
Zadnje objave
Arhiv
Išči po oznakah
Sledi nam
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page