top of page

Lifestyle genska (DNK) analiza

Spoznajte svoje gene in optimizirajte življenje - personaliziran #SestaviSe DNK program



Kaj, če bi vam povedali, da obstaja znanstveno osnovan način, ki vam omogoča, da izberete za vaš organizem najbolj pravo hrano in prehranska dopolnila, kar vam omogoča doseganje optimalnega zdravja?

Genski test priznanega laboratorija Novogenia vam pomaga do popolnega poznavanja potreb vašega telesa in prilagodi program #SestaviSe samo za vas.

Laboratorij Novogenia pod vodstvom ustanovitelja dr. Daniela Wallerstorferja, je s strani Avstrijskega ministrstva za zdravje licenciran za izdelavo medicinskih genskih testov. Je eden izmed najmodernejših in najbolje opremljenih laboratorijev v Evropi, ki ima poleg že omenjenega še številne druge certifikate ter sisteme zagotavljanja kakovosti, ki dosegajo in celo presegajo mednarodne standarde. Genski test temelji na znanstvenih raziskavah, a je hkrati izredno preprost, saj je za testiranje potreben samo vzorec vaše sline.

PERSONALIZIRANA PREHRANSKA PRIPOROČILA: prehrana, prehranska dopolnila ter sposobnost organizma za samorazstrupljanje

Z analizo več kot 60 genov pridobite informacijo katera živila so za vas škodljiva in s katerimi krepite svoje zdravje. Seznam živil s personalizirano informacijo ustreznosti obsega kar 800 različnih živil in jedi in vam omogoča, da si izdelate za vas najbolj zdrav prehranski načrt. Prav tako prejmete priporočila glede potreb po dodajanju vitaminov, mineralov, antioksidantov ter drugih prehranskih dopolnil, s katerimi zadovoljujete indivudalne potrebe vašega organizma.

PERSONALIZIRANA PRIPOROČILA ZA TELESNO AKTIVNOST: tip mišičnih vlaken, oksidativni stres, tveganje za poškodbe in prehrana za optimalne rezultate pri telesni aktivnosti

Na podlagi teh informacij si lahko prilagodite telesno aktivnost in optimizirate treninge, regeneracijo, športno prehrano ter na ta način dosežete optimalne športne rezultate.

Več informacij na info@vitalway.si



Priljubljene objave
Zadnje objave
Arhiv
Išči po oznakah
Sledi nam
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page