MIKROBIOM 

Veste kaj je mikrobiom? Ste že slišali, da je v človeškem telesu samo 10% celic človeškega izvora? Preostanek pa predstavlja mikrobiom, ki je skupek mikroorganizmov oz. mikrobov kot so bakterije, glive in virusi.  Mikrobiom je tudi na vaši koži. S pravo kozmetiko ga lahko uravnavamo in vplivamo, da vaša koža zasije v svojem pravem sijaju.

SYNERGY TRULŪM:
ODKRIJTE SVOJ PRAVI SIJAJ

Kozmetična linija Synergy Trulūm je ključ do vašega pravega sijaja - zdrava koža, ki kar žari.

Screenshot 2019-02-17 at 21.30.14.png

Zdrava koža brez posebnega truda sije od znotraj, z leti pa vzdrževanje mladostne polti postane izziv. Čas ter nenehna izpostavljenost strupom, UV sevanju in ostalim dejavnikom iz okolja lahko oslabijo naravno delovanje vaše kože in s tem zasenčijo vašo lepoto.

S tehnologijo notranjega pomlajevanja (Intrinsic Youth tehnologija) izdelki nove kozmetične linije Trulum kožo OČISTIJO, OKREPIJO in ZAŠČITIJO, pri čemer vsak korak spodbuja in podpira naravne procese v koži. Zajema celovit pristop do vzdrževanja in zagotavljanja zdrave kože, polne življenja, od vrhnje do najgloblje plasti. 

Tehnologija notranjega pomlajevanja linije Trulūm se bori proti vidnim znakom staranja v samem izvoru in s tem koži omogoča mladosten, svež videz. Edinstvena kombinacija naravnih izvlečkov rastlin, encimov in drugih skrbno izbranih učinkovin v liniji Trulūm kožo zaščiti ter jo reprogramira, da se začne vesti in izgledati mlajše.


 

KAKO DELUJE?

Trulūm režim nege kože je sestavljen iz treh korakov, ki na celosten način zadovoljujejo potrebe vseh treh plasti kože. Ker delujejo usmerjeno, izdelki spodbujajo zdravo delovanje kože, ki začne zato prav mladostno in zdravo sijati, s čimer razkrije vašo pravo lepoto.

 

1.. KORAK: OČISTI    Čistilni gel, Vlažilni tonik, Posvetlitveni serum
 

Prvi korak poskrbi za učinkovito delovanje vrhnjice. To je zunanja plast kože, ki je prva obrambna linija pred škodljivimi dejavniki in vsiljivci iz okolja, ki slabo vplivajo na vidne znake staranja. Ta korak odstrani nezaželene nečistoče.

2. KORAK: OKREPI   Vlažilna krema
 

Drugi korak krepi srednji sloj kože, usnjico. Staranje in dejavniki iz okolja ji lahko škodujejo, s čimer oslabijo njeno sposobnost vzdrževanja čvrstosti kože. Ta korak krepi vezivna tkiva v koži in pospešuje delovanje usnjice.
 

3. KORAK: ZAŠČITI  Serum mladosti, Krema za okoli oči, Intrinsic kompleks

Tretji korak izboljša delovanje najgloblje plasti kože. Podkožje je temeljna plast kože in je sestavljena iz maščobnih celic, ki kožo zgladijo ter ji dajo svež, svetleč in poln videz.

Škodljive snovi iz okolja kožo dražijo in oslabijo delovanje podkožja, s čimer kožo oropajo svežine in sijaja. Ta korak kožo popravi od znotraj in hkrati preprečuje nadaljnje poškodbe.

Screenshot 2019-02-17 at 21.30.50.png
Screenshot 2019-02-17 at 21.30.33.png
Screenshot 2019-02-17 at 21.42.44.png

ŽELITE VEČ INFORMACIJ O MIKROBIOM SYNERGY TRULŪM KOZMETIKI?

POTREBUJETE POMOČ PRI NAROČILU?

PIŠITE NAM!

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.